Farm Frenzy

Farm Frenzy


снимка на MIlena


В тази страхотна игра имаш възможност да развиеш собствена ферма. Във всяко ниво имаш определена цел, след като я постигнеш минаваш на следващото ниво. В десния горен ъгъл на екрана виждаш какви са целите ти за нивото.

Животните във фермата се хранят с трева. За да отгледаш трева е необходимо да кликнеш върху земята. За да порасне тревата е необходима вода от кладенеца. Когато водата свърши трябва да кликнеш на кладенеца, за да си купиш вода и отново можеш да отглеждаш трева.

Гъските снасят яйца, който продаваш в града. Кликни на яйцето, за да го прибереш в хранилището за стока. Във второто ниво на играта имаш и камион, с който да продаваш стоката и животните в града.

Във второто ниво се появява мечка. Тя убива животните и краде стоката ти. За да хванеш мечката трябва да кликнеш на нея няколко пъти, за да я поставиш в клетка, след това можеш да я продадеш в града.

Необходимо е да инвестираш парите, които получаваш от продадената продукция, в ново оборудване. Построяването на фабрика за сирене например ще ти позволи да спечелиш още повече пари.

Гласувай: Рейтинг: 4.8 (12 гласа)
Етикети за играта: игри

вход