Съчинение - да се опише птица или бозайник

снимка на MIlena


ИЗВАДКИ ОТ ДЕТСКО СЪЧИНЕНИЕ, КОЕТО СЕ СЪХРАНЯВА В ПЕДАГОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ В ПАРИЖ.
ТЕМАТА Е ДА СЕ ОПИШЕ ПТИЦА ИЛИ БОЗАЙНИК.

„Птицата, за която ще пиша, е бухалът. Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и освен това защото устата трябва да стои някъде. Рогата са, за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти, и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.“

Гласувай: Рейтинг: 4.9 (16 гласа)

<<първа  <предишна история    следваща история>  последна>>

Етикети за смешната история: истории

Винаги толкова вълнуващо и така се диверсифицира, аз съм щастлива, че съм с увреждания ли да ми донесе щастие. Продължение на тази!

voyance mail gratuit

Изпратено от Gabie75 на 9 Август, 2017 - 11:16.

Хвала за све радове који су укључени и за све задовољством наћи
vrai voyance email gratuite

Изпратено от Gabie75 на 30 Май, 2017 - 16:01.

Аз няма в оригиналност, но блога си е толкова добро, че не може да каже нищо друго, освен БЛАГОДАРЯ ВИ!

voyance par mail

Изпратено от Gabie75 на 22 Април, 2016 - 15:31.

вход